Träning

Hos oss kan alla - 

Träna badminton

Best on Court

Vårt kanske absolut mest lyckade koncept där man som förälder är med och tränar tillsammans med barnen. Detta är vår instegsgrupp som ny spelare i klubben och tack vare detta koncept så lär sig barnen grunderna mycket snabbare.

Söndagar:

Kl. 09.00 - 10.00 (ålder ca 5-8 år)

Kl. 10.00 - 11.00 (ålder ca 9-11 år)

Kl. 11.00 - 12.00 (ålder ca 12-15 år)


Funminton

Kom gärna ner och prova ett par gånger. Kanske just badminton är något för dig? Erfarna tränare kommer att ta hand om dig och lära dig spela badminton. Funminton är för barn i alla åldrar som vill börja spela badminton. Om inte tiden passar på fredagar eller söndagar kan man börja spela i T7, som är på tisdagar och onsdagar.

T7 tisdagar: 16.00 - 17.00

T7 onsdagar: 17.00 - 18.00

Funminton fredagar: 16.00- 17.00


Tränings- och tävlingsgrupper

När man har lärt sig grunderna i badminton är det dags att ta steget upp i våra tränings- och tävlingsgrupper. Vårt tränarteam har koll på varje individuell spelare och kommer att föreslå för var och en vilken grupp som är bäst för just den spelaren. T7 heter den första gruppen man börjar i efter BOC och Funminton, för att sedan gå vidare, så långt man vill och kan mot T1 som är vår elitgrupp.Vuxenträning

På onsdagar erbjuder vi ledarledd vuxenträning för den som vill finslipa sin dropp och sticksmash. På måndagar och torsdagar är det motionsspel utan tränare.


Individuell Träning

Är du sugen på att finslipa ditt badmintonspel? Då är du välkommen att ta individuella lektioner hos någon av våra duktiga tränare. Unga, gamla, nybörjare, motionärer eller elit. Alla kan utveckla sitt spel på badmintonbanan.

Pris:

  • 350 kr/h för medlemmar
  • 600 kr/h för icke-medlemmar

Kontakta info@askimbc.se för mer information.