Askim BC Styrelse

Lite kort om oss själva

Nadine Greasley

Ordförande

Jag kommer ursprungligen från Kanada men har bott i Sverige i många år. Detta är första gången jag sitter i en styrelse och jag ser fram emot att arbeta med alla och för denna fantastiska klubb. Jag har en härlig make, son och två döttrar, vilka båda spelar i klubben -Sasha och Victoria. Jag har tidigare spelat rugby, volleyboll, friidrott, landhockey och tennis men nu fokuserar jag på att lära mig denna helt underbara sport. Jag älskar att titta på våra Askimspelare / tränare och känner att denna klubb är mitt andra hem.

Patrik Nyström

Ledamot

Jag heter Patrik Nyström och är 52 år ung och har en son Freddy född 2010 som spelar i T4 sedan maj 2021. Har tidigare spelat aktivt i Trollhättan, men sedan har löpning på långdistans varit det som utövats mest och på relativt hög nivå, så jag vet det mesta om att höja uthållighet, snabbhet och mjölksyretrösklar inom löpning. Sedan slutet av 80-talet har jag även jobbat inom sportbranschen med inriktning framförallt på skor och sedan dryga 20 år även mer specifikt med ortopedi och fotskador hos en väletablerad specialistbutik för löpning. Till yrket är jag pilot och hoppas kunna bidra med något av mitt kunnande till klubben för dess utveckling och framtid.

André Hesselink

Kassör

Ursprungligen från San Diego, Kalifornien. Har två söner William och Jakob därav en av de tränar i klubbens T2-grupp. Själv är jag tennisspelare i grunden men har fastnat för badminton med Lin Dan som förebild :-). AskimBC är en fantastisk klubb med underbara medlemmar och jag ser fram emot att hjälpa klubben så mycket jag kan som styrelseledamot, medlem och spelare.

Peter Aminoff

Marketing & Sponsorship/Ledamot

Jag heter Peter Aminoff och är i grunden gammal elitsimmare ifrån Uddevalla. Hade inte så mycket med badminton att göra innan jag träffade min fru Sunniva Aminoff. Nu är det badminton för hela slanten och jag ville bidra till klubben på något sätt. När jag inte "jagar" sponsorer försöker jag ta långa promenader i skogen med vår hund, träna och sist men inte minst spela gitarr och sjunga.

Teo Jansson

Tävlingsansvarig/Ledamot


Position Öppen

Website & Social Media


Steve Murphy

Suppleant / Hallansvarig/IT Ansvarig

Styrelseledamot sedan 2019. IT ansvarig för nätverk, scoreboardlive, skärmar, datorer och skrivare. Utbildad klubbdomare. Gillade att spela badminton i trädgården men upptäkt att det är mycket roligare med Askims Badminton Club.   

Sverker Stomberg

Ledamot

Uppvuxen i Askim, men upptäckte inte badminton förrän dottern (09a) började i Best On Court för några år sedan. Det har varit roligt att engagera sig i Askims badmintonklubb som har en sådan fin gemenskap.

Joakim Boman

Ledamot

Är själv en kampsportare och spelar hockey. Har två grabbar som tränar och tävlar hårt.

En dotter och en fru som spelar på BOC.

Askim är familjär klubb där alla känner sig hemma

Maria Grossing

Ledamot

Maria Grossing: har dotter som spelar i klubben. Hjälper gärna till med tävlingar, sekretariatet och sociala aktiviteter.


Valberedningen

Vi behöver två personer att hjälpa oss!

Två position öppen i Valberedningen!