Askim BC Styrelse

Lite kort om oss själva

Sverker Stomberg

Ordförande

Uppvuxen i Askim, men upptäckte inte badminton förrän dottern (09a) började i Best On Court för några år sedan. Det har varit roligt att engagera sig i Askims badmintonklubb som har en sådan fin gemenskap.

André Hesselink

Kassör

Ursprungligen från San Diego, Kalifornien. Har två söner William och Jakob därav en av de tränar i klubbens T2-grupp. Själv är jag tennisspelare i grunden men har fastnat för badminton med Lin Dan som förebild :-). AskimBC är en fantastisk klubb med underbara medlemmar och jag ser fram emot att hjälpa klubben så mycket jag kan som styrelseledamot, medlem och spelare.

Patrik Nyström

Ledamot

Jag heter Patrik Nyström och är 52 år ung och har en son Freddy född 2010 som spelar i T4 sedan maj 2021. Har tidigare spelat aktivt i Trollhättan, men sedan har löpning på långdistans varit det som utövats mest och på relativt hög nivå, så jag vet det mesta om att höja uthållighet, snabbhet och mjölksyretrösklar inom löpning. Sedan slutet av 80-talet har jag även jobbat inom sportbranschen med inriktning framförallt på skor och sedan dryga 20 år även mer specifikt med ortopedi och fotskador hos en väletablerad specialistbutik för löpning. Till yrket är jag pilot och hoppas kunna bidra med något av mitt kunnande till klubben för dess utveckling och framtid.

Joakim Boman

Ledamot

Är själv en kampsportare och spelar hockey. Har två grabbar som tränar och tävlar hårt.

En dotter och en fru som spelar på BOC.

Askim är familjär klubb där alla känner sig hemma

Teodor Jansson

Tävlingsansvarig/Ledamot

Kom till Askim som spelare 2003. Har även varit tränare i flertalet omgångar. Fastnade för klubben på grund av den öppna och välkomnande inställningen mot alla. Spelar fortfranande aktivt och har nu även barn som spelar i klubben. Detta är andra gången som jag är en del av styrelsen.

Christoffer Johansson

Suppleant

Jag heter Christoffer och är uppvuxen i Trollhättan där jag började spela badminton som liten. Badmintonen har alltid varit en stor del av mitt liv, och nu spelar jag i Askims A-lag, är suppleant styrelsen och tränar vuxengrupperna V1 och V2. 

Gemma Ortiz Borondo

Suppleant

Jag heter Gemma och kommer från Spanien. Familjen, som består av 3 barn och min man plus våran hund, flyttade till Göterbog för 5 år sedan.
Jag har alltid idrottat, men badmintonen blev ett intresse först när vi flyttade till Göteborg. Mina barn började att spela i klubben, dom spelar nu i T4, och jag spelar i vuxengruppen.
ABC är mycket mer än en klubb, det känns som en familj och det är roligt att hjälpa klubben genom att vara med i styrelsen. 


Valberedningen

Vi behöver två personer att hjälpa oss!

Två position öppen i Valberedningen!