Askim BC Styrelse

Lite kort om oss själva

Nadine Greasley

Ordförande

Jag kommer ursprungligen från Kanada men har bott i Sverige i många år. Detta är första gången jag sitter i en styrelse och jag ser fram emot att arbeta med alla och för denna fantastiska klubb. Jag har en härlig make, son och två döttrar, vilka båda spelar i klubben -Sasha och Victoria. Jag har tidigare spelat rugby, volleyboll, friidrott, landhockey och tennis men nu fokuserar jag på att lära mig denna helt underbara sport. Jag älskar att titta på våra Askimspelare / tränare och känner att denna klubb är mitt andra hem.

Joel Ericson

Suppleant

Styrelseledamot sedan 2017 men kom första gången till klubben 2005, spelat badminton sedan barnsben och är tacksam över att få vara delaktig i en så välkomnande klubb som AskimBC.

André Hesselink

Kassör

Ursprungligen från San Diego, Kalifornien. Har två söner William och Jakob därav en av de tränar i klubbens T2-grupp. Själv är jag tennisspelare i grunden men har fastnat för badminton med Lin Dan som förebild :-). AskimBC är en fantastisk klubb med underbara medlemmar och jag ser fram emot att hjälpa klubben så mycket jag kan som styrelseledamot, medlem och spelare.

Position Öppen

Tävlingsansvarig/Ledamot


Position Öppen

Marketing & Sponsorship/Ledamot


Position Öppen

Website & Social Media/Ledmot


Steve Murphy

Suppleant / Hallansvarig/IT Ansvarig

Styrelseledamot sedan 2019. IT ansvarig för nätverk, scoreboardlive, skärmar, datorer och skrivare. Utbildad klubbdomare. Gillade att spela badminton i trädgården men upptäkt att det är mycket roligare med Askims Badminton Club.   

Sverker Stomberg

Ledamot

Uppvuxen i Askim, men upptäckte inte badminton förrän dottern (09a) började i Best On Court för några år sedan. Det har varit roligt att engagera sig i Askims badmintonklubb som har en sådan fin gemenskap.

Joakim Boman

Ledamot

Är själv en kampsportare och spelar hockey. Har två grabbar som tränar och tävlar hårt.

En dotter och en fru som spelar på BOC.

Askim är familjär klubb där alla känner sig hemma


Valberedningen

Jenny Mattson: jenny@gavia.se

Två position öppen i Valberedningen!