Askim BC styrelse

Lite kort om oss själva

Lotta Elmfeldt

Ordförande

Med i klubbens styrelse som ordförande sedan några år tillbaka. Uppfostrad och uppvuxen inom idrottens värld och drivs av stor entusiasm för det ideella och ungdomsidrott. Make och två fina barn, Alva och Adam som båda sysslat med olika idrotter sedan småbarnsåldern. Adam 15 år, som började spela badminton i Askim badmintonskola spelar idag i klubbens T1 grupp. 

Joel Ericson

Tävlingsansvarig

Styrelseledamot sedan 2017 men kom första gången till klubben 2005, spelat badminton sedan barnsben och är tacksam över att få vara delaktig i en så välkomnande klubb som AskimBC.

Ann Lindgärde

Sekreterare

Styrelseledamot sedan 2015. Tack vare en spelande dotter har jag upptäckt glädjen med badmintonsporten. Jag är glad att vara en del av Askims Badmintonklubb. 

Lalle Sologub

Badminton

Badmintonsveriges längsta tränare och meritlista. Kan allt om badminton.

Maria Grossing

Rekrytering / Allt-i-allo

Styrelseledamot sedan 2018. Har två barn som spelar i klubben och spelar själv ibland. 

Magnus Karlsson

Marknad / Shop / Vice Ordförande

Styrelseledamot sedan 2017. Fru och två söner som spelar i klubben, Samuel (05a) och Gustav (07a). Båda tränar och tävlar flitigt. Själv spelar själv någon gång i veckan. Hjälper till med det mesta i klubben och är nu även utbildad referee. Tidigare aktiv i olika sporter som fotboll, ishockey, innebandy, curling, rugby med mera.

Maria Mellgren

Kassör

Styrelseledamot sedan 2018. Har två döttrar som spelar i klubben. Spelar inte själv men är gärna med och hejar vid plan när det är tävlingar.

Steve Murphy

Hallansvarig

Styrelseledamot sedan 2019. IT ansvarig för nätverk, scoreboardlive, skärmar, datorer och skrivare. Utbildad klubbdomare. Gillade att spela badminton i trädgården men upptäkt att det är mycket roligare med Askims Badminton Club.   

Susanne Olsson

Suppleant

Suppleant i klubben sedan 2018. Har två barn som spelar i klubben. Tycker om att spela badminton själv också, men spelar hellre än väl