Askim BC styrelse

Lite kort om oss själva

Nadine Greasley

Ordförande

Jag kommer ursprungligen från Kanada men har bott i Sverige i många år. Detta är första gången jag sitter i en styrelse och jag ser fram emot att arbeta med alla och för denna fantastiska klubb. Jag har en härlig make, son och två döttrar, vilka båda spelar i klubben -Alexandra (02a) och Victoria (05a). Jag har tidigare spelat rugby, volleyboll, friidrott, landhockey och tennis men nu fokuserar jag på att lära mig denna helt underbara sport. Jag älskar att titta på våra Askimspelare / tränare och känner att denna klubb är mitt andra hem.

Ann Lindgärde

Sekreterare

Styrelseledamot sedan 2015. Tack vare en spelande dotter har jag upptäckt glädjen med badmintonsporten. Jag är glad att vara en del av Askims Badmintonklubb. 

Joel Ericson

Tävlingsansvarig

Styrelseledamot sedan 2017 men kom första gången till klubben 2005, spelat badminton sedan barnsben och är tacksam över att få vara delaktig i en så välkomnande klubb som AskimBC.

André Hesselink

Kassör

Ursprungligen från San Diego, Kalifornien. Har två söner William och Jakob därav en av de tränar i klubbens T2-grupp. Själv är jag tennisspelare i grunden men har fastnat för badminton med Lin Dan som förebild :-). AskimBC är en fantastisk klubb med underbara medlemmar och jag ser fram emot att hjälpa klubben så mycket jag kan som styrelseledamot, medlem och spelare.

Santosh Harakamani

Ledamot

Part of the club by virtue of two daughters playing for the club and Board member from 2020, An avid follower of sports in general and addicted to badminton now and want to take keen part in development of the game. 

Steve Murphy

Suppleant / Hallansvarig

Styrelseledamot sedan 2019. IT ansvarig för nätverk, scoreboardlive, skärmar, datorer och skrivare. Utbildad klubbdomare. Gillade att spela badminton i trädgården men upptäkt att det är mycket roligare med Askims Badminton Club.   

Joakim Boman

Ledamot

Är själv en kampsportare och spelar hockey. Har två grabbar som tränar och tävlar hårt.

En dotter och en fru som spelar på BOC.

Askim är familjär klubb där alla känner sig hemma


Valberedningen

Jenny Mattson: jenny@gavia.se

Nivedita Harakamani: nive17@yahoo.com