Askim BC Styrelse

Lite kort om oss själva

Sverker Stomberg

Ordförande

Uppvuxen i Askim, men upptäckte inte badminton förrän dottern (09a) började i Best On Court för några år sedan. Det har varit roligt att engagera sig i Askims badmintonklubb som har en sådan fin gemenskap.

Sara Nielsen

Kassör

Info kommer inom kort.

Sebastian Mattsson

Ledamot

Min son Douglas introducerade badminton för familjen och tränar nu i grupp T5. Personligen har jag inte spelat någon badminton under uppväxten, men genom att följa sonen har vi i familjen Mattson hittat en fantastisk aktivitet där vi kan ha kul tillsammans i hallen.

Förutom det här engagemanget är jag involverad som ledare för Lindås Waves P12 och F14 och på arbetstid jobbar jag med samhällsbyggnadsutvecklingen i Mölndal där jag är med och förvandlar det gamla pappersbruket till den nya stadsdelen Forsåker.

Ifrån åskådarsidan på tävlingar och på bänken vid träningarna har jag märkt av gemenskapen och engagemanget i Askims badmintonklubb och jag hoppas att jag kan vara med och bidra till klubbens utveckling och framtid.

Gemma Ortiz Borondo

Ledamot

Jag heter Gemma och kommer från Spanien. Familjen, som består av 3 barn och min man plus våran hund, flyttade till Göterbog för 5 år sedan.
Jag har alltid idrottat, men badmintonen blev ett intresse först när vi flyttade till Göteborg. Mina barn började att spela i klubben, dom spelar nu i T4, och jag spelar i vuxengruppen.
ABC är mycket mer än en klubb, det känns som en familj och det är roligt att hjälpa klubben genom att vara med i styrelsen. 

Patrik Andersson

Ledamot/Tävlingsansvarig

Ny i Askim sedan 2023, men ett gediget förflutet inom badminton. Tränar och tävlar själv, men har även haft flera olika roller inom badminton på klubb-, distrikt, nationell och internationell nivå. Jag kommer främst att arbeta med Askims tävlingsverksamhet och arrangemang.

Tony Hansson

Ledamot

Info kommer inom kort.

Emma Myrberg

Ledamot

Info kommer inom kort.

Joakim Boman

Suppleant

Är själv en kampsportare och spelar hockey. Har två grabbar som tränar och tävlar hårt.

En dotter och en fru som spelar på BOC.

Askim är familjär klubb där alla känner sig hemma

Christoffer Johansson

Suppleant

Jag heter Christoffer och är uppvuxen i Trollhättan där jag började spela badminton som liten. Badmintonen har alltid varit en stor del av mitt liv, och nu spelar jag i Askims A-lag, är suppleant styrelsen och tränar vuxengrupperna V1 och V2. 


Valberedningen

Vi behöver två personer att hjälpa oss!

Två position öppen i Valberedningen!