Ny säsong är äntligen här !

15.08.2019

Hej alla Askim-spelare!

Vi hoppas att ni haft en lugn och härlig sommar. Den nya säsongen är äntligen här. Vi är mycket glad över att kunna presentera säsongsschemat för 2019-2020.

Seniorer, under den kommande säsongen har ni chansen att utvecklas samt sträva mot att vara en ledare och en viktig förebild för våra juniorer.

Juniorer, det här är ER säsong. Nu har ni möjligheten till att utvecklas ännu mer samt träna ännu hårdare, än under förra säsongen.

Så, låt oss ta oss an denna säsongen och var professionell på/utanför banan.

Vi hade ett mycket framgångsrikt år förra året både Senior & Junior sida. Vårt B-lag var Champions of Division 2-ligan!

Juniorerna vann också många medaljer. Våra juniorer vann många nivå 1-turneringar, guldmedaljer i U15: s nationellamästerskap, silvermedaljer i U17: s internationella europeiska kretslopp och et cetera! Vid distriktsturnering är vi den klubb som får flest medaljer och det visade återigen att vi är det bästa laget i Göteborgsregionen. Vi vill att år 2019-2020 ska vara lika bra och därför är det viktigt att du deltar under säsongens övning! Varje tränare är mycket glada över att träffa dig, lära dig, dela kunskaper och vinna med dig! Vi är här inte bara för att lära dig badminton utan också attityd, respekt, färdigheter eftersom allt är kopplat! Så se till att du gör din del och vara beredd och i form den nya säsongen! 

Låt oss bryta rekord i år, Vinna serien, distrikt mästerskap, svenska mästerskapet, spela med en stolthet och vara stolta över att vara en Askims BC !!

Om du har några frågor, kontakta oss på info@askimbc.se  eller putra@askimbc.se

KOM IGEN ASKIM!

Nedan är säsongens nya schema. Vi kan inte vänta med att se alla återvändande ansikten och alla de nya ansikten !! 

Träningstider